Pályázati információk

Pályázati információk

Kedvezményezett neve: Baranyi Kft.

Projekt címe: Munkahelyi képzések a " Baranyi" Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 34 378 024 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

Projekt leírása: A projekt fő célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A projekt támogatja és ösztönzi az élethosszig tartó tanulást, szakmai és személyes készségek folyamatos fejlesztését, valamint a kompetenciák bővítését, függetlenül a munkaerő korától, nemétől, előképzettségétől és életkörülményeitől. A munkavállaló számára a felnőttkori tanulás kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaerő-piaci, gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz való minél könnyebb alkalmazkodásban.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2020.03.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018- 01028

Projekt címe: A Baranyi Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Projekt leírása: A projektünk célja egy automata zsemlegép berendezés beszerzése volt, melyek segítségével jelentős mértékben tudjuk növelni kapacitásunkat, ezen felül előrelépést tudunk mutatni a termelési értékláncban, továbbá új termék gyártása is megvalósult. A fejlesztési elképzelést gyakorlatilag a piaci kereslet, illetve a versenytársak rendelkezésére álló technológiák hívták életre, valamint a cég jelenlegi technológiáinak feltárt hiányosságai. A beszerzett Rex Basic Automat T 5 S-MKB SK63 DRA K+L lerakó szerkezet feladata, hogy a felső részen beadagolható tésztát előre beállítottan egységes méretű és súlyú gombócokra darabolja és formázza. Ötösével készíti az adagokat, így percenként 25 db, tökéletesen egyforma zsemléket képes készíteni, lemezre tenni. A berendezés teljesen automata, tehát a tészta beadagolását, továbbá a berendezés beállítását követően a működése nem igényel emberi beavatkozást. Az eszköz bármikor bővíthető olyan kiegészítő elemekkel, amelyekkel mintázott zsemle is készíthető. Az elkészült zsemlék tálcákra kerülnek lerakásra szintén automata módon, ezek pedig azonnal továbbíthatók a kemencékbe sütésre.

Kedvezményezett neve: Baranyi Sütőipari, Vendéglátó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Megvalósulás helyszíne: 6045 Ladánybene, Rákóczi út 18.

Támogatási összeg: 13 198 430 Ft

Támogatás intenzitás: 50%

Kedvezményezett elérhetősége:

Székhely: 6045 Ladánybene, Rákóczi út 18.
Tel.: +36 30 978-4555

E-mail: baranyi.lajos@baranyipekseg.hu

Web: www.baranyipekseg.hu

Projekt azonosító: GINOP-2.1.8-17-2018-03344

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.06.07.

Projekt címe: A Baranyi Kft. ügyviteli rendszerének fejlesztése komplex, átfogó vállalatirányítási rendszer bevezetése révén

Projekt leírása: A Széchenyi 2020 „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások  terjesztésének támogatása” című pályázati kiíráson elnyert  15,7 millió forint vissza nem térítendő támogatásnak köszönhetően bevezetett modulok segítségével átfogóan kezelhető minden fontos gazdasági esemény a társaságnál, valamint a beszerzésre kerülő hardver eszközök és egyéb szoftverek is a jövőbeni hatékony munkavégzést szolgálják. Az eCOM BiS bevezetését követően társaságunk ügyviteli folyamatai átláthatóbbá válnak. Ezzel közvetlenül vállalatunk hatékonyabb működését, közvetve pedig versenyképességünk növekedését segítik elő, ami hosszú távú fenntarthatóságunkhoz járul hozzá. Az internet szerepének és az on-line vásárlások népszerűségének növekedése várhatóan a webáruház hosszú távú működtethetőségét és fenntarthatóságát eredményezi. Az e-kereskedelemből származó bevételek pedig nagymértékben hozzájárulnak cégünk árbevételének illetve üzleti eredményének növekedéséhez.

Kedvezményezett neve: Baranyi Sütőipari, Vendéglátó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Megvalósulás helyszíne: 6045 Ladánybene, Rákóczi út 18.

Támogatási összeg: 15 750 000 Ft

Támogatás intenzitás: 40%

Kedvezményezett elérhetősége:

Székhely: 6045 Ladánybene, Rákóczi út 18.
Tel.: +36 30 978-4555

E-mail: baranyi.lajos@baranyipekseg.hu

Web: www.baranyipekseg.hu

Projekt azonosító: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00659

Kivitelezés ideje: 2018.06.01. – 2019.07.10.